Briski Csaba
Személyes profiloldal

Köszöntő

Kedves látogató!

Szeretettel köszöntelek személyes bemutatkozó oldalamon.

Már nagyon régen felmerült bennem, hogy csináljak egy olyan weboldalt, ami minden tekintetben bemutat egy személyt. És hogy a döntés végül saját magamra esett, az nem azért volt, mert én volnék a legérdekesebb személy, hanem egyszerűen praktikussági okokból: senkiről sem tudok annyi információt, mint magamról, így a tartalmi részek elkészítésében nem kellett más közreműködését kérnem.

Többszöri nekifutás után alakult ki végül bennem, hogy milyennek is kellene egy ilyen oldalnak lennie. Hogyan lehet a magam és mindenki számára hasznossá tenni? Szerettem volna, ha egy esetleges álláskeresési igény esetén, ne csak amolyan száraz önéletrajzot tudjak elküldeni, hanem egy olyan információs anyagot, amelyből anélkül is teljesen megismerhető legyek, hogy a számomra nem túl kedvelt állásinterjúkon részt vegyek.

De szerettem volna, ha ez az oldal például egy társkereséshez is segítséget nyújtana. Hiszen kinek van már türelme ugyanazon kérdésekre újfent meg újfent válaszolni. Mi a hobbid? Mit szeretsz csinálni szabadidődben? Mi a kedvenc ételed? És még sorolhatnám. Itt minden információ megtalálható lesz. Szinte egy nyitott könyvként ismerhet meg bárki.

Természetesen ennek vannak árnyoldalai is. Azt hihetné az ember, hogy így már semmi izgalmas nem marad a másik felfedezéséből. Ebben persze van valami, de úgy gondolom, hogy az itt található információk is csak kb. 10%-ot fednek fel az énemből. És talán nem is az a kérdés, hogy a másik milyen, hanem fontosabb az, hogy milyenné válik, ha például együtt dolgozik vagy él valakivel.

Kellemes böngészést kívánok az oldalamon! Ha valaki szeretné felvenni velem a kapcsolatot, a lenti e-mailes elérhetőségen örömmel veszem megkeresését bármilyen kérdésben. Ha meg szeretnél magadnak egy ehhez hasonló személyes oldalt, akkor ennek elkészítését is szívesen elvállalom.

Briski Csaba

Állandó lakcím

1161 Budapest, Pálya u. 132.

Tartózkodási hely

1161 Budapest, Pálya u. 132.

Levelezési cím

1161 Budapest, Pálya u. 132.

Vezetékes telefonszám

+361-405-3730

Mobil telefonszám

+3620-492-3658

Elektronikus postafiók

kapcsolat@briskicsaba.hu

Képek

Az oldalon található képek vagy sajátok, vagy a Pixabay személyes célra ingyenesen felhasználható licensszel rendelkező fotói.

Copyright

Minden jog fenntartva Briski Csaba 2017