Briski Csaba
Személyes profiloldal

Kedvencek

Sportok

Labdarúgás

Legmagasabb osztály: NB3 (GSC)
Csapatok: ÉMG, BVSC, Vasútépítő Törekvés, GSC

Ha gyermekkoromban feltették azt a kérdést, hogy mi szeretnék lenni, az egyértelmű válasz számomra mindig is a focista volt. Abban, hogy végül mégsem lettem az, köszönhető volt annak, hogy egy időben nem engedték, hogy annyi edzésre járjak, amennyire szerettem volna. Ott abba is hagytam néhány évre, ami végül végzetes nagy hibának bizonyult, már ami az ilyen irányú vágyaimat illeti.

Vénségemre azért mégis sikerült valamilyen szinten focistává válni: a BVSC öregfiúk csapatával a legmagasabb osztályban focizhattam olyan együttesek ellen, mint az FTC, az MTK, a Budapesti Honvéd, vagy az MTK. Azt hiszem, életem egyik legszebb időszaka volt. Helyesebben még jelenidőben is beszélhetek erről, hiszen még mindig aktív tagja vagyok a vasutasok csapatának.

Egyéb szabadidős tevékenységek

Tánc

Ismert táncok: angol keringő, blues, tangó, rocky
Szint: abszolút kezdő

Általános iskola 7. osztályában felmerült egy kérdés, hogy fociedzésekre járjak vagy inkább tánctanfolyamokra menjek. Akkor az előbbit választottam, amit kicsit egész életemben bántam. Amúgyis kissé gátlásos voltam, amit 40 éves koromig nem is sikerült a háttérbe szorítanom. De aztán összeszedtem minden bátorságomat és beiratkoztam egy tánctanfolyamra. Azt hiszem, hogy ez az a tevékenység, ami mindig is hiányzott az életemből, annak ellenére, hogy nem vagyok valami nagy tehetség.

Állandó lakcím

1161 Budapest, Pálya u. 132.

Tartózkodási hely

1161 Budapest, Pálya u. 132.

Levelezési cím

1161 Budapest, Pálya u. 132.

Vezetékes telefonszám

+361-405-3730

Mobil telefonszám

+3620-492-3658

Elektronikus postafiók

kapcsolat@briskicsaba.hu

Képek

Az oldalon található képek vagy sajátok, vagy a Pixabay személyes célra ingyenesen felhasználható licensszel rendelkező fotói.

Copyright

Minden jog fenntartva Briski Csaba 2017