Briski Csaba
Személyes profiloldal

Azok a dolgok, amelyeket nem szeretek

Sportok

Bobozás

Egy tipikus példája annak, hogy hogyan lehet megutáltatni valakivel valamit. Néhány évvel ezelőtt néhány volt osztálytársammal Balatonszemesen töltöttünk el néhány napot. Az egyik reggel kitalálták azt, hogy menjünk át Balatonboglárra, ahol különböző szórakoztató lehetőség vannak.

A kb. 20 kilométeres utat egy óra alatt tettük meg: az utak teljesen be voltak állva, csak araszolva tudtunk menni. Mire odaértünk dél lett. A nap eszméletlen erővel sütött. A többieknek az a fantasztikus ötletük támadt, hogy menjünk bobozni. Vettek is vagy 25 jegyet, mert úgy olcsóbb volt. A pályánál kb. 50 méteres sor állt. Mire sorra jutottunk fél óra telt elt a tűző napon. Maga a bobozás nem volt ugyan rossz, de annak időtartam maximum 1 perc volt. Utána állhattunk vissza a sorba. Az első lemenetelt még élveztem, a második már szenvedés volt, és még mindig voltak felhasználatlan jegyek. A vége az lett, hogy ma már semmi pénzért nem ülnék fel erre az amúgy kellemes szórakozási eszközre.

Állandó lakcím

1161 Budapest, Pálya u. 132.

Tartózkodási hely

1161 Budapest, Pálya u. 132.

Levelezési cím

1161 Budapest, Pálya u. 132.

Vezetékes telefonszám

+361-405-3730

Mobil telefonszám

+3620-492-3658

Elektronikus postafiók

kapcsolat@briskicsaba.hu

Képek

Az oldalon található képek vagy sajátok, vagy a Pixabay személyes célra ingyenesen felhasználható licensszel rendelkező fotói.

Copyright

Minden jog fenntartva Briski Csaba 2017